• 06-14227326
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mnemosyne Therapie

praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

privacyverklaring

Het volgende bedrijf neemt deel aan deze Privacyverklaring:
Mnemosyne therapie: KvK-nr:
Mnemosyne therapie is als volgt te bereiken:
Postadres: Wilhelminastraat 13 5911 AZ Venlo
Vestigings adres: Wilhelminastraat 13 5911 AZ Venlo
Telefoon: 06-14227326
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Mnemosyne therapie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u klant (of contactpersoon) bent bij Mnemosyne therapie.
Mnemosyne therapie heeft van u de volgende persoonsgegevens ontvangen:
Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

 

WAAROM MNEMOSYNE THERAPIE GEGEVENS NODIG HEEFT
Mnemosyne therapie verwerkt uw persoonsgegevens om de door u bestelde producten en of diensten te kunnen uitleveren en of om u telefonisch te benaderen indien er vragen/opmerkingen zijn over de levering van de producten en of diensten.


HOE LANG MNEMOSYNE THERAPIE GEGEVENS BEWAART
Mnemosyne therapie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen die te maken hebben met het leveren van de producten te realiseren.


DELEN MET ANDEREN
Mnemosyne therapie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website mnemosyne-therapie.nl van Mnemosyne therapie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Mnemosyne therapie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS
Mnemosyne therapie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Mnemosyne therapie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Mnemosyne therapie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Mnemosyne therapie heeft hier geen invloed op. Mnemosyne therapie heeft Google geen toestemming gegeven om via Mnemosyne therapie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mnemosyne therapie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN
Mnemosyne therapie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Mnemosyne therapie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Mnemosyne therapie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Mnemosyne therapie op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

KLACHTEN
U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met Mnemosyne therapie te delen, we kunnen echter dan geen levering en of diensten voor u verzorgen.


Opleiding


Afgestudeerd in 2011 aan de opleiding Regressie- en Reïncarnatietherapie bij het Tasso Instituut

Kosten


Regressietherapie Per sessie: €100,- Gemiddeld duurt een sessie zo'n 2 a 2,5 uur.

Zielsregressie Per sessie: €175,- Gemiddeld duurt een sessie zo'n 3,5 a 4 uur.

Lidmaatschappen


   

earth 100

Wilhelminastraat 13 | 5911 AC Venlo | info@mnemosyne-therapie.nl | tel: 06-14227326 | BTW: NL105458831B01 | KVK: 58276661
© 2018 Mnemosyne Therapie . Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. privacyverklaring