• 06-14227326
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mnemosyne Therapie

praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

Regressie Therapie


Regressietherapie is een therapievorm die ervan uitgaat dat aan elk psychisch, lichamelijk of emotioneel probleem oorzaken ten grondslag liggen die te vinden zijn in onverwerkte ervaringen in het verleden van een persoon.

De traumatische ervaringen kunnen opgedaan zijn in de jeugd van de cliënt, maar ook in een vorig leven. In het laatste geval spreken we dan van reïncarnatietherapie.

Omdat het trauma vroeger niet goed is verwerkt, blijft het onbewust energie en aandacht vragen, wat meestal tot uiting komt in onverklaarbare psychische en/of fysieke problemen. Onder zorgvuldige begeleiding van een regressietherapeut worden de - onbegrepen en veelal traumatische - ervaringen opgespoord, inzichtelijk en bevrijdend herbeleefd en zo alsnog verwerkt. Daardoor verminderen of verdwijnen de onbegrepen gevolgen meestal in relatief korte tijd.

Het is niet nodig om in vorige levens te geloven om regressietherapie succesvol te ondergaan. De therapie gaat uit van ervaringen, niet van een levensovertuiging. Als regressietherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten en van de European Association for Regression Therapy.

Wil je meer weten, een vraag stellen of een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 


Opleiding


Afgestudeerd in 2011 aan de opleiding Regressie- en Reïncarnatietherapie bij het Tasso Instituut

Kosten


Regressietherapie Per sessie: €100,- Gemiddeld duurt een sessie zo'n 2 a 2,5 uur.

Lidmaatschappen


    logo met parel

earth 100

Wilhelminastraat 13 | 5911 AC Venlo | info@mnemosyne-therapie.nl | tel: 06-14227326 | BTW: NL105458831B01 | KVK: 58276661
© 2019 Mnemosyne Therapie . Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. privacyverklaring